top of page

Com fer la matrícula?

01

Entra a Gwido amb el teu usuari i contrasenya i ves a la teva matrícula. Comprova que tot és correcte. Si no estàs d’acord amb alguna de les propostes de la matrícula si us plau, no tiris endavant. Posa’t en contacte amb nosaltres!

matri.png

02

Descarrega el formulari i signa'l. Ho pots fer amb signatura digital o bé imprimint-lo i després escannejant-lo o fent una fotografia.

FORM.png

03

Continua amb el procés. Clica sobre la icona del dit i selecciona 'Matrícula 2022-2023 Sociocultural SPM'. Comprova que totes les dades són correctes i canvia aquelles que necessitis canviar. Adjunta el formulari de matrícula signat.

dit.png

04

Reducció de quota i autoritzacions. Diga'ns si vols sol·licitar reducció de quota (caldrà que facis el tràmit a la seu electrònica de l'Ajuntament) i autoritza o no les diferents qüestions (drets d'imatge, protecció de dades...). 

ok.png

05

Confirma el procés de matrícula. Trobaràs una pàgina de resum de totes les teves dades i de tot el que has autoritzat. Si hi estàs d’acord, cal que ho confirmis. Si no hi  estàs d’acord, pots tornar enrere i rectificar.

check.png
bottom of page