top of page
MORT I MATÈRIA 

EXPOSICIÓ. 

Pintura.

Aquesta comença quan el cor deixa de bombar sang a la resta del cos, cosa que provoca que la circulació s’estanqui, la bufeta i els intestins es buidin, la pell es quedi rígida i els músculs es relaxin. Posteriorment, la temperatura comença a baixar fins a adquirir la de l’entorn que envolta el cadàver. La descomposició és un procés continu, que comença al punt de la mort i acaba quan el cos s’ha reduït a un esquelet. 
 
La manera com les persones perceben la mort, el que passa després d’ella i els rituals de comiat, moltes vegades estan directament relacionats amb la cultura i les seves creences; la religió també juga un paper important perquè influeix en el seu significat i en l’existència o no d’una vida eterna o la reencarnació. 
 
El grup de pintura ha creat, amb materials de proximitat, ecològics i sostenibles, una sèrie de llenços que ens volen evocar, des d’un llenguatge abstracte, la relació que hi ha entre el cos i la matèria que podem trobar en la terra, en el procés de la mort i veure la mort com una cosa natural, orgànica, material i transformadora. 

 

 

"Matèria ets i en matèria et convertiràs"

artistic-man-from-shot.jpg
bottom of page