top of page

NOVETATS!

Si t’interessa alguna d’aquestes propostes fes la preinscripció (no et lliga a res) i contactarem amb tu quan puguem crear un grup!

Guernika, una 
recreació col·lectiva tamany 1:1 

Participa en una creació col·lectiva pictòrica utilitzant de punt de partida el Guernika de Picasso. Recrearem l’obra a tamany original!

Eines per a videomapping

El videomapping permet projectar sobre diferents supefícies! Coneixement de la tècnica, desenvolupament de contingut i exemples reals per desenvolupar un videomapping.

Urban sckething

Sortirem a dibuixar en grup a l’exterior per combinar dibuix, tipografia i color, i aprendrem la tècnica de l’urban sketching o dibuix urbà.

Tècniques de Veejing amb Resolume

Utilitzarem el programa Resolume Avenue per a poder treballar imatges a temps real i en directe. Imagina i crea en directe utilitzant com a base el teu ull fotogràfic, creant escenes i ambients suggerents.

1/3

Tècniques de gravació des de casa

Aprèn tècniques bàsiques per gravar les teves cançons, des de com col·locar un micròfon a quin material o software utilitzar.

Street photo, sense rumb però amb sentit

Cada participant desenvoluparà la cerca d’una història o sèrie a través de les seves fotografies amb una mirada i estil propis sense restriccions en l’estil i llenguatges fotogràfics.

Edició de Vídeo - Virtual amb la versió gratuïta de DaVinci Resolve

Ens endinsarem en el món del vídeo amb la versió gratuïta de DaVinci Resolve.

Genera visuals en directe amb Touchdesigner

Coneix aquest programa capaç de generar visuals en directe reactius amb la música. 

Fotografia d’espectacles

Aprèn a realitzar fotografies d’espectacle i coneix els circuits de producció de la premsa musical. La fotografia d’espectacles requereix coneixements lumínics avançats i saber què vols explicar.

Crea les teves bases trap, rap, drill

Vols aprendre a fer beats com els dels teus artistes urbans preferits? Aprèn a utilitzar el DAW líder en producció musical i adquireix els conceptes bàsics per fer beats de Trap, UK Drill, Rap, Trapsoul, Reggaeton…

bottom of page